2018 Bordro Parametreleri 1. Dönem
2018 Bordro Parametreleri 1. Dönem

2018 Bordro Parametreleri

2018 Asgari Ücret rakamı brüt 2.029,50 TL olarak açıklandı. Ücretin belirlenmesiyle birlikte Asgari ücrete bağlı değişen tüm bordro parametreleri de yeniden hesaplandı. 2018 Bordro Parametreleri için tablomuzu inceleyebilirsiniz.

Kıdem Tazminatı tavanı, çocuk yardımı, çocuk zammı, aile yardımı, engelli vergi indirimi / sakatlık indirimi, asgari ücret parametleri, SGK Tavan Matrahı /Prime Esas Kazanç Matrahı Tavanı, Günlük Asgari Ücret, Net Asgari Ücret, AGİ tutarları, Özel Sigorta İndirimi, Sağlık Sigortası İstisnası, Bireysel Emeklilik İstisnası, Vergi Dilimleri, Gelir Vergisi Oranları, Gelir Vergisi Tarifesi, Damga Vergisi Oranı, Yemek Yardımı İstisnası, Nakit Yemek Parası indirim istisna ve muafiyetlerinden oluşan bordro parametrelerimiz 2018 birinci döneminde geçerlidir. Bu rakamlar yıl içerisinde kanun ve kararlarla güncellenebilir.

 

Hakkında Datassist Mevzuat Kulübü

Göz atın

İş Hukukunda Fazla Çalışmanın İspat Yükü

İş Hukukunda Fazla Çalışmanın İspat Yükü

İş Hukukunda Fazla Çalışmanın İspat Yükü

1 yorum

  1. Sodeks e yüklenen yemek parası maaş bodrosuna yansımıyor ben sordum biz sodeks e yatırıyoruz o yuzden diyorlar doğrumudur maaş bordosunda yol gözüküyor yemek 0 yazıyor ne yapmalıyız iyi günlet

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir